Sisällöntuotanto-, viestintä- ja koulutuspalvelut

Tältä sivulta löydät lisätietoa tarjoamistani sisällöntuotanto-, viestintä- ja koulutuspalveluista.

Ennen kuin jatkat eteenpäin, haluan kertoa, että seison arvojeni takana työssä ja vapaalla. Edellytän yhteistyökumppaneiltani vastuullista sekä ihmisiä ja ympäristöä kunnioittavaa toimintatapaa. En tartu toimeksiantoihin, jotka kannustavat turhaan kuluttamiseen tai muilla tavoin kestämättömään ja vastuuttomaan toimintaan. Sen sijaan suosin aiheita, jotka rohkaisevat ja innostavat lukijoita ja kuulijoita tiedostavampaan elämäntapaan ja auttavat ymmärtämään sen merkitystä.

Olen Suomen Journalistiliiton jäsen ja sitoutunut journalistin ohjeisiin. Henkilökohtainen valintani on kieltäytyä klikkiotsikoista sekä lukijana että kirjoittajana.

Sisällöntuotanto

Näppäimistöltäni syntyvät huolella ja ammattitaidolla tuotetut sisällöt printtiin ja verkkoon. Jos kaipaat kokenutta kolumnistia, vastuulliseen matkailuun ja luontomatkailuun erikoistunutta freelancetoimittajaa tai yritys- ja ympäristövastuun tuntevaa sisällöntuottajaa, olet löytänyt etsimäsi.

Satakuntalainen toimittaja kun olen, tartun erityisellä innokkuudella juttukeikkoihin Rauman, Eurajoen ja Porin seudulla. Myös valokuvaus onnistuu tarvittaessa.

Voit tutustua aiempiin töihini ja valokuviini tarkemmin portfoliossa.

Luennot ja koulutukset

Olen kerännyt urallani mittavaa kokemusta ja asiantuntemusta, joista myös sinä ja verkostosi voitte hyötyä. Jaan osaamistani luennoilla, koulutuksissa ja työpajoissa, joiden järjestäminen onnistuu joko etänä tai paikan päällä. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos etsit asiantuntijaa puhumaan tai kouluttamaan vastuullisesta matkailusta ja retkeilystä, vastuullisuusviestinnästä tai menestyvän matkailuelämyksen tuottamisesta.

Alla näet muutamia esimerkkejä taannoisten tilaisuuksien aiheista. Tyytyväisiin asiakkaihini kuuluvat muun muassa Visit Finland, Doerz, goSaimaa, Sustainable Tahko, HAMK, Lapin yliopisto, Enontekiön kunta ja moni muu.

Kirjailijavierailut

Uskoipa aaveisiin tai ei, karmivat tositarinat riivatuista rakennuksista kiehtovat kuulijoita. Vanhan Rauman kummituskierrosten lisäksi voit tilata minut hyytävälle vierailulle niin julkisiin kuin yksityisiin tilaisuuksiin, joista ei punttien tutinaa puutu. Räätälöin kirjailijavierailujen sisällön aina kuulijoiden erityistoiveet huomioiden – ja kummallisen usein vierailun aikana yleisö on päässyt omin silmin todistamaan mitä erikoisempia sattumuksia.

Scroll to Top