Vanhan Rauman kummituskierros

Kuva: Jussi Hietikko

Hui, kummitteleeko Raumalla!?

Ota asiasta selvää Vanhan Rauman kummituskierroksella – jos uskallat!

Missä sijaitsee Vanhan Rauman riivatuin katu? Kuka kapuaa taidemuseon narisevia portaita sulkemisajan jälkeen? Minkä rakennuksen kivirapulla istuu iltaisin utuinen hahmo, ja miksi Pyhän Ristin kirkon kellot soivat omituisiin aikoihin?

Suomen kolmanneksi vanhimman kaupungin pitkän eikä aina niin onnellisen historian huomioiden olisi ihme, jos ei osa Vanhan Rauman entisistä asukkaista olisi jäänyt vaeltelemaan jonnekin todellisuuden ja tuonpuoleisen välille.

Suosittu Vanhan Rauman kummituskierros johdattaa sinut kaupungin sokkeloisille mukulakivikaduille, salaisille sisäpihoille ja pimeille kinttupoluille. Kummituskävelyn aikana selviää, mitä Unescon maailmanperintökohteen satoja vuosia paikallaan seisseet puutalot todella kätkevät seiniensä sisään – usein jopa konkreettisten todisteiden kera.

Jos etsit jännittävää ja takuulla erilaista tekemistä Raumalla, olet löytänyt etsimäsi! Paikallisten asukkaiden kertomuksiin ja aitoihin kokemuksiin perustuva kummituskävely jättää jokaisen osallistujan kylmäksi ympäri vuoden.

Vanhan Rauman kummituskierros on ympäri vuoden saatavilla oleva paikalliselämys, joka on parhaimmillaan pimeinä iltoina perinteisen lomasesongin ulkopuolella. Yli 99 % osallistujista suosittelee selkäpiitä kutittelevaa kummituskävelyä myös muille.
Hyvä tietää:

Tiesitkö, että voit varata yksityisen Vanhan Rauman kummituskierroksen?

Karmivat tositarinat Rauman riivatuimmista rakennuksista tuntuvat paljon turvallisemmilta tutussa seurassa. Kerää kasaan kaverit, sukulaiset tai vaikka työyhteisö ja varaa kokonaan yksityinen kummituskierros toivomanasi ajakohtana.

Yksityiset kummituskierrokset alkaen 240 € (max. 15 henkeä, sis. alv 24 %).
Hinnasto yli 15 hengen yksityiskierroksille:

RyhmäkokoAlennusprosentti
16–20 henkeä-10 % normaalihinnasta
21–25 henkeä-15 % normaalihinnasta
26–30 henkeä-20 % normaalihinnasta
31–35 henkeä-25 % normaalihinnasta
Scroll to Top