Referenssit

Minulle on ensiarvoisen tärkeää, että yhteistyö sujuu työn tilaajan ehdoilla ja lopputulos miellyttää kaikkia osapuolia. Näin yhteistyökumppanini minusta ajattelevat:

”Saana on tuottanut tekstisisältöä Matkailu kotimaassa.fi -lehdelle elokuusta 2014 lähtien. Jo heti alussa huomio kiinnittyi hänen poikkeuksen huolelliseen paneutumiseen kaikkiin annettuihin aiheisiin. Hän on ottanut mielellään vastaan palautetta ja pyrkinyt jatkuvasti kehittymään kirjoittajana.

Saana oivalsi nopeasti lehden tyylin ja toimintatavat, eikä häntä alun jälkeen ole tarvinnut ohjeistaa ja auttaa, vaan olemme voineet luottaa siihen, että sovitut tekstit tulevat ajallaan tehdyiksi ja ovat sisällöltään laadukkaita ja mielenkiintoisia.

Saana on osoittanut kestävänsä myös kiirettä ja painetta hoitaen annetut tehtävät vastuuntuntoisesti alusta loppuun.

Suosittelen lämpimästi Saanaa kaikille tekstisisältöä tarvitseville.”

Eeva Oksman
toimitussihteeri / Matkailu kotimaassa.fi
eeva.oksman@kotimaassa.fi


”Saana työskenteli trivagon pääkonttorilla Saksassa puolen vuoden ajan. Muutettuaan takaisin Suomeen Saana toimi freelancerina trivagolle elokuusta lokakuuhun 2014. Yhteistyömme sujui tehokkaasti ja tarkasti.

Saatoin luottaa Saanan toimittavan pyydetyt tehtävät ajallaan, usein sain ne jopa aikataulusta edellä. Tekstien taso oli aina moitteeton, niin kieliopillisesti kuin sisällönkin puolesta.

Voin lämpimästi suositella Saanaa niin kirjoittajana kuin työntekijänä.”

Anna Degerholm
Content Marketing & Communications Manager Finland / trivago GmbH
anna.degerholm@trivago.fi